Ch@t B0x

06 November 2011

Project 1 : Face Mask




Ni hasil project yang pertama.. lucu kan.. Kena conteng-conteng muka.. Tapi dak2 utm, mereka buat jadi topeng.. saya pun tak tahu kenape kaminye lain... Saya takde time utm portfolio, tak dapat nak tanya mereka.. hehehe..

Memang pedih sangat masa pakai ni sebab saya salah beli jenama colour... Saya beli fiber colour... Yang untuk kain tu.. Saya beli tu pun bila bekas roomate saya sarankan yang tu sesuai... Saya pun beli tanpa usul-periksa.. My Fault.. Haish..

Ada lagi design kawan lain yang lagi cantik.. Gambar ini diambil oleh Jurugambar Shahputra kalau tak silap..

0 Comments:

Post a Comment



 

Get this and more blogger templates free at "Free Blogger Help"